Velkommen til

Oslofjordklinikken Vest

Vi er en av landets ledende spesialistklinikker innenfor våre fagområder!

Om Oslofjordklinikken Vest:

Oslofjordklinikken Vest ble etablert i 2014, og holder til i moderne lokaler i sentrum av Sandnes. Vi tilbyr Norges eneste komplette private utrednings- og behandlingstilbud innen nevrologi, nevrokirurgi, nevrofysiologi og ortopedi.

Klinikken holder til i nyoppussede lokaler med to fullt utstyrte operasjonsstuer, moderne overvåkning og legekontorer.

Hos oss møter du kompetente og erfarne spesialister med lang erfaring fra både offentlig og privat sektor. Hos Oslofjordklinikken Vest setter vi pasientens behov i fokus, og vårt mål er å ha de mest fornøyde pasientene.

Våre spesialister tilbyr time med kort ventetid. Som privatpasient trenger du ikke henvisning fra fastlege, og vi samarbeider med alle helseforsikringer. Vi i Oslofjordklinikken Vest har avtale med de fleste  helseforsikringsordninger som du måtte ha via jobb eller privat.

Ved å benytte deg av Oslofjordklinikken Vest, vil du oppleve kort/ingen ventetid på konsultasjon og eventuell operasjon. Det vil sikre at du raskest mulig kommer tilbake til hverdagen, og unngår unødvendig lang sykemelding i påvente av riktig behandling. 

Vår kvalitetspolitikk

Vi er en av landets ledende spesialistklinikker innenfor våre fagområder.

Med kompetente medarbeidere og erfarne spesialister setter vi pasientens behov i fokus, og målet er å ha de mest fornøyde pasientene og forsikringsselskapene. 

Pasientene føler seg velkomne og trygge fra første konsultasjon til behandlingen er avsluttet.

Tilbakemeldinger fra ansatte, pasienter og kunder hjelper oss å forbedre service og tjenester i daglig arbeid.

Gjennom vår praksis, forplikter vi oss til å følge gjeldende lover og regler, samt krav i kontrakter og standarder.

Våre ansatte

Hos oss møter du kompetente og erfarne spesialister med lang erfaring fra både offentlig og privat sektor. Hos Oslofjordklinikken Vest setter vi pasientens behov i fokus, og vårt mål er å ha de mest fornøyde pasientene.

Våre spesialister tilbyr time med kort ventetid. Som privatpasient trenger du ikke henvisning fra fastlege, og vi samarbeider med de fleste helseforsikringer.

Ben Heskestad (PH.D)

Nevrokirurg

Les mer

Spesialist i Nevrokirurgi, dr. philos. med utdannelse fra OUS-Ullevål og U.i.O.
Tidligere overlege ved nevrokirurgisk avdeling OUS-Ullevål og SUS/Haukeland med spesialkompetanse på spinalkirurgi og nevrotraumatologi. Lang erfaring med mikrokirurgisk behandling av degenerative lidelser i rygg og nakke med over 5000 gjennomførte prosedyrer.

Bjarne lied (ph.d)

Nevrokirurg / Ortoped

Les mer

Bjarne Lied studerte medisin ved Universitetet i Lübeck og er spesialist i ortopedi og nevrokirurgi. Han spesialiserte seg innenfor ortopedi ved sykehuset i Drammen og sykehuset i Ålesund, før han deretter tok sin spesialisering i nevrokirurgi på Oslo Universitetssykehus og Rikshospitalet. Bjarne er en av 4 eiere som startet opp Oslofjordklinikken i Sandvika i 2008, og senere Oslofjordklinikken avdeling Sandnes. Lied har også en doktorgrad (Ph.d) om resultater og komplikasjoner ved nakkeslitasje fra 2013. Han jobber i dag som nevrokirurg på Oslofjordklinikken avdeling Sandvika, og avdeling Sandnes.

Link til publiserte artikler:
Lied, B. – Search Results – PubMed (nih.gov)

Kåre Ekseth

Nevrokirurg 

Les mer

Kåre Ekseth har studert medisin ved universitetet i Aachen i Tyskland. Han spesialiserte seg deretter videre innen nevrokirurgi i Linköping i Sverige. Han har tidligere jobbet som nevrokirurg på Ullevaal universitetssykehus og Rikshospitalet. Ekseth er en av 4 eiere som startet opp Oslofjordklinikken i Sandvika i 2008, og senere i Sandnes i 2014. Han jobber i dag som nevrokirurg på begge våre avdelinger. 

Link til publiserte artikler: Ekseth, K. – Search Results – PubMed (nih.gov)

Odd Arve Lien

Ortoped 

Les mer

Odd Arve Lien er utdannet lege ved Universitetet i Bergen og universitetet i Trondheim med spesialisering i ortopedisk kirurgi og artroskopisk kirurgi i kne og skulder. Dr. Lien har tidligere jobbet på Buskerud sentralsykehus (Drammen sykehus), Ullevål universitetssykehus og Bærum sykehus. Han har jobbet på Oslofjordklinikken avdeling Sandvika siden 2008, og var med på å starte opp Oslofjordklinikken avdeling Sandnes i 2014. Dr. Lien jobber i dag både på klinikken i Sandvika og i Sandnes.

Link til publiserte artikler: Lien, O.A. – Search Results – PubMed (nih.gov)

Kira de Klerk

Nevrofysiolog

Les mer

Mer info kommer. 

Sigurbjørg Stefansdottir

Nevrofysiolog

Les mer

Mer info kommer.

Venke Byberg

Daglig Leder / Sykepleier

Les mer

Venke er utdannet sykepleier ved Universitet i Stavanger 2005. Fra 2005-2007 jobbet hun på onkologisk avd. 1K Stavanger Universitetssykehus. Deretter begynte hun i akuttmottaket og tok videreutdanning i akutt sykepleie og pre – hospitale tjenester på Universitetet i Stavanger 2007-2009, har jobber i akuttmottak og AMK til 2012. Venke er i dag daglig leder på Oslofjordklinikken Vest.

Torhild Utsola

Sykepleier

Les mer

Torild er utdannet sykepleier ved Høyskolen i Rogaland i 1999. Som nyutdannet jobbet hun to år på 3F, infeksjonsavdeling ved Stavanger Universitetssykehus. Deretter 6 år i Sandnes kommune som sykepleier og sårkontakt ved Lura bo-og aktivitetssenter. Hun begynte så som sykepleier og sårkontakt i Gjesdal kommune, ved Solås bo-og rehab.senter. Under denne tiden var hun også i prosjekt med oppfølging av flyktninger som kom fra flyktningmottak i Norge under krigen i Syria i 2011, for å spore opp tuberkulosesmittede som skulle bosettes i kommunen. Hun har vært ansatt som sykepleier ved Oslofjordklinikken vest siden 2016.  Der kan du møte henne i resepsjonen, på telefon og når hun bistår legene både på operasjonssalen og post-operativt.

Margunn Sporaland

Sykepleier

Les mer

Margunn er utdannet sykepleier ved Høgskolen i Bergen i 2003. Som nyutdannet jobbet hun 6 år ved onkologisk avdeling ved Stavanger Universitetssykehus. Deretter jobbet hun 7 år ved akuttmottaket ved samme sykehus, med blant annet traumepasienter, hjertepasienter, slagpasienter med flere. Ved siden av jobb, har hun tatt videreutdanning til intensivsykepleie ved Universitetet i Stavanger. Margunn har jobbet ved vår klinikk i Sandnes, Oslofjordklinikken Vest, fra 2016. Du møter henne i resepsjonen, på telefon og når hun bistår legene både på operasjonssalen og postoperativt.

Gro Tjøtta

Helsesekretær

Les mer

Gro er utdannet helsesekretær ved NKI i 2021. Hun har jobbet som assistent ved øyeklinikk i Sandnes i 6 år. Ved Oslofjordklinikken Vest har hun jobbet fast siden 2021. Til daglig finner vi henne i resepsjonen, på skrivestua og på postoperativ.

Bjørgunn Overskott

Kontorleder 

Les mer

Bjørgunn tok utdanning som helsesekretær 2003. Hun har jobbet på Stavanger Universitetssykehus fra 2003-2010, avd. akuttmottak, nevrologisk poliklinikk og BUP. Fra 2010-2017 jobbet hun for Øglend System. Hun har jobbet i Oslofjordklinikken Vest siden 2017 og hun er ansatt som kontorleder.

Ingvild Nuland

Helsesekretær

Les mer

Ingvild er utdannet helsesekretær ved Treider Fagskoler i 2018. Hun har jobbet fast ved Oslofjordklinikken Vest fra 2017. Til daglig finner vi henne i resepsjonen og på skrivestua.

b

Prisliste

Her finner du en prisliste for konsultasjon hos våre spesialister og for våre vanligste inngrep.

Prisene på operasjoner inkluderer alltid nødvendige kontroller etter inngrepet.

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt på telefon: 51 31 20 00.

w

Kontakt oss

For timebestilling, spørsmål eller andre henvendelser kontakt oss på telefon 51 31 20 00 mellom kl. 08.00-16.00 (mandag-fredag).

Etter kl.16.00 på hverdager, samt lørdag og søndag, vennligst benytt kontaktskjema, så kontakter vi deg på telefon mellom kl. 08.00-16.00 påfølgende virkedag.

Tilbakemeldinger fra tidligere pasienter:

 

"Veldig hyggelig, lytter, en føler seg trygg. Resultat av operasjon var over all forventning, skulder er så god som ny. Lite og nesten ingen smerter etter operasjon. Veldig god oppfølging etter operasjon."

"Ble mottatt i resepsjonen av svært hyggelige sykepleiere.
Anestesilegen var hyggelig og morsom med glimt i øyet. Hadde en fantastisk opplevelse på denne klinikken fra begynnelse til slutt. Anbefales på det sterkeste."

"Fantastiske folk finnes! Heldigen meg!"

"Fantastiske folk som jobber her!"

Kontakt oss

Sentralbord: 51 31 20 00

Vakttelefon: 94 82 20 32

(Gjelder operasjonspasienter kveld/natt/helligdager/helg)

For timebestilling, spørsmål eller andre henvendelser kontakt oss på telefon 51 31 20 00 mellom kl. 08.00-16.00 (mandag-fredag).

Etter kl.16.00 på hverdager samt lørdag og søndag, vennligst benytt kontaktskjema, så kontakter vi deg på telefon mellom kl. 08.00-16.00 påfølgende virkedag.

Send oss en uforpliktende henvendelse

Kontakt oss